48η Δράση ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’

paragogoi.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 24/05/20

48η Δράση ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’ Και ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ! Την Κυριακή 31 Μ Α Ι Ο Υ 2020, θα πραγματοποιηθεί η 48η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’. Εξ’ αιτίας των απαγορεύσεων όλων των εκδηλώσεων-δράσεων λόγω της πανδημίας του κορονοιού, μείναμε μακριά σας για δύο μήνες…. Τα μέτρα άρθηκαν, και οι παραγωγοί μας από ολόκληρη την Ελλάδα θα μπορέσουν να είναι και πάλι κοντά μας, με όλα τους τα προιόντα εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά και συμβατικά αλλά και ιδιαίτερα από την Ανατολή!

Όμως επειδή η 7 Ιουνίου, (πρώτη Κυριακή του μήνα), είναι μέσα στο εορταστικό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, η δράση θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα όπως πάντα στον πεζόδρομο του Άλσους από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι…. Κάθε επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να υπάρχει η υποχρέωση να έχει εκ των προτέρων παραγγείλει αυτά, ή να έχει εγγραφεί σε κάποια λίστα. Στο τέλος της δράσης, όπως πάντα, συγκεντρώνονται τα προιόντα, τα οποία οι παραγωγοί, αλλά και απλοί πολίτες-δημότες προσφέρουν για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και του Φαρμακείου.

***Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α. Δ. Κ. σε συνεργασία με τους παραγωγούς, έχει αποφασίσει και θα πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας της υγείας, των καταναλωτών, παραγωγών, αλλά και όσων θα παρευρίσκονται στο χώρο, (αποστάσεις, μέσα απολύμανσης, κλπ…). 

Σας περιμένουμε!

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!